Industria e letrës

Industria e letrës

Industria e letrës

Kimikatet të cilat përdoren në mulli letre si hidroksid natriumi, sulfat natriumi, karbonat natriumi, etj., Treten me anë të ngrohjes së tyre me avull. Përveç kësaj, përpunimi dhe formimi i letrës, pulpës së zezë gjithashtu i duhet avulli. Shtë gjithashtu e nevojshme të aplikohet avulli në përpunimin dhe formimin e letrës dhe trashjen e pulpës së zezë.

search cross