publikime

Miresevini!

Ketu mund te gjeni informacion mbi boten e energjise! Lexoni rreth zhvillimeve të fundit, marrëveshjeve ndërkombëtare dhe akteve legjislative, botimeve shkencore, teknologjite e reja, etj.

Konkluzionet kryesore të Agjencisë Ndërkombëtare të Energjisë së Rinovueshme (IRENA), Shkurt 2018

Konkluzionet kryesore të Agjencisë Ndërkombëtare të Energjisë së Rinovueshme (IRENA), Shkurt 2018

Agjensia Ndërkombëtare e Energjisë së Rinovueshme (IRENA) me Komisionin Europian kanë publikuar …

21.09.2019
Shiko më shumë
Bashkimi Europian & Energjia e Rinovueshme

Bashkimi Europian & Energjia e Rinovueshme

Për më shumë se njëzet vjet, Bashkimi Europian (BE) ka qenë …

21.09.2019
Shiko më shumë
Rritja e rëndesisë se biomasës nga agrikultura

Rritja e rëndesisë se biomasës nga agrikultura

Një studim i botuar nga Bioenergyeurope.org, ka arrtiur në përfundimin se sasia …

13.08.2019
Shiko më shumë
more publications
search cross