Ndalesa juaj e vetme
për një tranzicion të plotë
dhe të lehtë në përdorimin
e energjisë së rinovueshme

One Stop Shop

1
Zgjidhje e personalizuar
Zgjidhje e personalizuar
Shiko më shumë

Së pari ne kryejme një studim në vend për të kuptuar plotësisht kërkesën tuaj për nxehtësi dhe parametrat e tjera të projektit. Pas vlerësimit të kujdesshëm nga ekipi ynë inxhinierik, ne do t’ju ofrojmë një zgjidhje të personalizuar përshtatur posaçërisht për nevojat tuaja, nga fillimi në fund.

2
Teknologjia e djegies
Teknologjia e djegies
Shiko më shumë

Përcaktimi i teknologjisë së duhur të djegies është thelbësor për të siguruar zgjidhjen më të mirë inxhinierike. Ne sigurohemi që t’ju ofrojmë teknologjitë më të mira që do të japin kursime të konsiderueshme financiare dhe të CO2.

Të gjitha bizneset, entitetet publike ose private që kërkojnë: Ajer te nxehte, Uje te nxehte, ose Avull, mund të përdorin teknologji të djegies së biomasës.

3
Filtri ekologjik
Filtri ekologjik
Shiko më shumë

Ne ju ofrojmë filtrin e duhur ekologjik, në mënyrë që të plotësoni lehtesisht të gjitha standardet e kërkuara kombëtare.

4
Instalimi dhe trajnimi
Instalimi dhe trajnimi
Shiko më shumë

Pasi shkarkojme kaldajen dhe pajisjet ndihmëse ne vendin e percaktuar, ne i lidhim më pas sipas skematikës së rene dakort. Me tej, ekipi jone mundeson qe kaldaja ti nënshtrohet fazave të tharjes dhe zierjes, ne menyre qe te behet gati për tu ndezur.

Gjate fazes se ndezjes, ne shfrytëzojmë këtë mundësi për t’ju trajnuar me qellijm qe te kuptoni se si funksionojne pajisjet e instaluara dhe si perdoren ato.

5
Produkti dhe Paketimi
Produkti dhe Paketimi
Shiko më shumë

Ne ju sigorjme dhe biolenden djegese te ngurte me te cilen funksionon kaldaja: bersi ulliri e thate.

E shpërndajme produktin tonë në tre mënyra:

  • Me shumicë
  • Në qese të mëdha (600 – 800 kg)
  • Në qese të vogla 20, 25 dhe 30 KG

product and packiging

6
Depozitimi i Lendes djegese
Depozitimi i Lendes djegese
Shiko më shumë

Ne projektojmë enkas per ju depoziten ne te cilen do te ruhet lenda djegese, duke marrë parasysh ambientet tuaja, kapacitetin e nevojshëm, etj. Gjithashtu ndertojme infrastrukutren permes se ciles behet transporti automatik i bersise se ullirit nga depozita per ne kaldaje.

7
Mirëmbajtja dhe riparimi
Mirëmbajtja dhe riparimi
Shiko më shumë

Ne ju sygjerojme te beheni pjese e programit tone te mirembajtjes dhe riparimit, ku ne marrim persiper shërbimet për kaldajen tuaj të kryera në intervale të rregullta. Kjo ndihmon ne: forcimin e performancës së saj, rritjen e jetëgjatësisë dhe efikasitetit, si dhe uljen e kostove totale operative.

Konsumatorët që kane nenshkruar një kontrate mirëmbajtjeje dhe riparimi do të përfitojne:

  • Mbështetje 24/7
  • Prioritet ne komunikim me stafin inxhinierik
  • Kontrollin fizik dhe riparimin në rast problematikash apo rast emergjence
  • Mirëmbajtje rutine te planifikuar
  • Pjese kembimi me cmim te skontuar

8
Pjesë këmbimi
Pjesë këmbimi
Shiko më shumë

Këtu në AFT, ne nuk ju shesim thjesht produkte.
Ne sigurojmë që klientët tanë të përfitojnë nga një shërbim i plotë. Tek ne do te gjeni nje gamë të gjerë të përbërësve dhe pjesëve rezervë për të akomoduar të gjitha nevojat tuaja ne lidhje me kaldajen tuaj.

search cross